Device and Systems for Imaging 3D Objects in Virtual Reality - Nováková-Marcinčínová, Ema
S vývojom nových, vyspelejších a dostupnejších technológií, najmä miniatúrnych fotoaparátov a displejov, ako aj pozičných senzorov a náhlavných displejov (HMD) sa záujem o virtuálnu realitu (VR) po niekoľkých rokov vrátil. Existuje už pomerne veľa výrobcov a vývojárov VR zariadení, HTC Vive a HP. Medzi najznámejšie headsety nepochybne patria Reverb. Použitie, hlavne softvérových ​​riešení pre virtuálnu realitu, ktoré sú podrobnejšie popísané, Unreal engine a Unity.