Generative Designing in Cad/Cam Systems - Nováková-Marcinčínová, Ľudmila
CAD/CAM systémy, porovnanie ich vlastností a informatívny popis generatívneho dizajnu v praxi. Modelovaie v dvoch softvéroch: Creo a FreeCad. Poukázanie na široké spektrum praktického využitia softvérov Creo a FreeCad v CAD/CAM systémoch.