Zmeny v elektronickom verejnom obstarávaní - Scheberová, Magdaléna
V dňoch od 7. do 9. júla 2023 sa uskutočnila plánovaná odstávka v systéme IS UVO a IS EVO. V príspevku sa dozviete, aké zmeny priniesla v elektronickom verejnom obstarávaní.