Umělá inteligence v HR - závod bez soutěže - Ducháčková, Hana
Vplyv umelej inteligencie a automatizácie na činnosť HR a vplyv negatívnych dopadov na túto činnosť. Dôležitosť úlohy pracovníkov ľudských zdrojov v podnikoch. Ľudské zdroje ako hlavný aktér v strategických aktivitách podniku.