Regional Migration in the Czech Republic: Economic Factors Are the Key - Pakši, Daniel
Určovanie a zhodnotenie faktorov, ovplyvňujúcich migračné správanie a rozhodovanie migrovať v 14 krajoch Českej republiky v období 1995–2018 a 2004–2018 (po r. vstupu do EÚ).