Nová iniciativa zaměřená na digitální vzdělávání otevírá cestu do světa IT
Neobsadenosť pracovných pozícií v oblasti digitálnych a informačných pozícií. Vzdelávací projekt zastrešený Úradom vlády v Česku. Vplyv technologického rozvoja na pracovný trh. Projekt búra stereotypy. Rozvoj technológií núti pracovníkov učiť sa nové veci, nejde tu o rušenie pracovných miest. O projekte sa komunikuje aj na sociálnych sieťach.