Mentoring posiluje motivaci zaměstnanců
Úloha mentoringu vo firmách. Podpora rozvoja zamestnancov vo firmách. Firemné kroky pre zavedenie mentoringu. Aktuálne trendy v mentoringu. Mentoringový program - jeho dĺžka, motivácia, zameranosť na konkrétneho zamestnanca.