Experimentální ověření platnosti Barrovy-Ricardovy ekvivalence - Frejlich, Petr
Overenie validity Barro-Ricardovej ekvivalencie v českých podmienkach, ktorá má dôležité dôsledky pre vládnu daňovú politiku.