Analýza zručností generácie Z v kontexte Industry 4.0 - Haladová, Mária
Príspevok sa zaoberá analýzou zručností generácie Z v oblasti Industry 4.0. Cieľom výskumu je zistiť, či generácia Z má nadobudnuté zručnosti v digitálnych technológiách, ktoré ponúka Industry 4.0. Identifikácia, ako sa rýchly rozvoj vývoja prispôsobí najmladšej generácii zamestnancov a aké zručnosti a inovatívne prístupy prinesú do konceptu štvrtej priemyselnej revolúcie. Analýza súčasného stavu zrealizovaná pomocou dotazníkového prieskumu. Identifikácia zručností generácie Z v kontexte Industry 4.0 na Slovensku.