Zelenej drogérii rastie publikum - Kapitánová, Tatiana
Nie je to až tak dávno, čo si spotrebitelia so zložením drogérie či kozmetiky nerobili ťažkú hlavu. Hlavne nech slúžia na to, na čo boli určené. Čistiaci prostriedok má odstrániť všetky škvrny, dezodorant má zabrániť nežiaducemu pachu a mejkap zakryť nedokonalosti pleti. Dnes to už neplatí. K týmto základným vlastnostiam, ktoré by mali produkty spĺňať, sa pridáva aj požiadavka na čo najekologickejšie zloženie a balenie výrobkov. Mnoho spotrebiteľov preto siaha práve po ekodrogérii a ekokozmetike.