The Plurilingual and Pluricultural Competences on Social Networks and Their Impact on Teaching Foreign Languages - Mandáková, Alexandra, 1980-
Lingvistický pojem plurilingvizmus sa vzťahuje na schopnosť jednotlivca používať viac, ako dva jazyky. V praxi sa tento lingvistický a kulturologický jav najčastejšie prejavuje schopnosťou jedinca pohybovať sa v bezproblémovej komunikácii z jedného do druhého a ešte iného jazyka.