Prístupy k regionálnym nerovnostiam a politika súdržnosti - Vadkertiová, Silvia
Stručný prehľad perspektívy sociálnej a ekonomickej dimenzie postsocialistickej transformácie, globalizácie, neoliberalizmu, regionálnej politiky a kvantifikácie regionálnych disparít v kontexte súčasného vývoja vo vzťahu k regionálnym ekonomickým rozdielom v rámci Slovenska.