Vzdělávaní 4.0: kompetence nutné pro práci v budousnosti - Smrž, Martin
Na stredné školy nastúpil v septembri 2023 silný ročník detí narodených v roku 2008. Patria k tzv. generácii Z, ktorá vyrástla on-line a celkom zmenila pohľad na školské vyučovanie. Predstavenie troch základných schopností, ktoré sú vo vzdelávaní 4.0 kľúčovými.