Spôsob účtovania výsledkov inventarizácie - Macháčová, Tatiana
Účtovanie inventarizácie v rozpočtových a príspevkových organizáciách, štátnych fondoch, obciach a vyšších územných celkoch upravuje opatrenie Ministerstva financií SR z 12. decembra 2022 č. MF/014454/2022-36, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky v z.n.p.. Ako účtovať výsledky inventarizácie.