Securitization of Migration after Russia's Military Invasion of Ukraine - Štefančík, Radoslav, 1976-
Vysvetľovanie, ako slovenská verejnosť vnímala prichádzajúcich migrantov na Slovensko z Ukrajiny po vypuknutí vojny. Rovnako, ako iné krajiny susednej Ukrajiny, slovenské štátne inštitúcie museli riešiť problémy, súvisiace s migráciou ukrajinských utečencov.