Dopyt po fosílnych palivách rastie - Alenová, Gabriela
Najefektívnejším spôsobom riešenia klimatickej krízy je znižovanie celkovej spotreby. To môže robiť každý individuálne, no pozitívne zmeny zatiaľ nevidno. Problémom je ignorácia, neochota znižovať nároky, ale, samozrejme, aj starý dobrý populizmus.