Kreative Ansätze zur Hochschulausbildung im Fremdsprachenunterricht (eine empirische Studie) - Helmová, Milena, 1954-
Univerzitné vzdelávanie musí odpovedať na zmeny v spoločnosti rôznymi spôsobmi, ako napríklad : zmeny v obsahu vzdeávania, vývoj nových vzdelávacích programov, zmeny v organizácií a hodnotení štúdia, vývoj vzťahov medzi študentmi a pedagógmi, nové učebné metódy. Prezentácia výskumu nových vzdelávacích metód na Fakulte aplikovaných jazykov.