Zmeny v stravovaní zamestnancov - Meluchová, Jitka, 1965-
Zamestnávateľ je povinný zabezpečovať zamestnancom vo všetkých zmenách stravovanie, zodpovedajúce zásadám správnej výživy priamo na pracoviskách, alebo v ich blízkosti. Zákony.