The Heterogenity of European Bank Lending and the Role of Economic Policy Uncertainty - Pastorek, Daniel
Príspevok skúma vzťah medzi úverovou aktivitou bánk a hospodársko-politickou neistotou za použitia údajov od 7844 bánk z Európskej únie (28) v období rokov 1998-2018.