Analysis of the Financial Behaviour of Czech Municipalities as a Possibility for International Comparisons - Hrůza, Filip
Rozbor a identifikácia finančného správania českých samospráv v pokrízovom období so zameraním na vplyv vnútorných a vonkajších faktorov zraniteľnosti.