Measurement of Company Performance as Part of Its Strategic Management - Janošková, Mária, 1965-
Účelom kapitoly je poskytnúť prehľad prístupov k riadeniu a meraniu výkonnosti podniku podľa názorov odborníkov prezentovaných v literatúre. Súčasťou kapitoly sú aj vybrané výsledky realizovaných výskumov, zameraných na riadenie a meranie výkonnosti slovenských a zahraničných firiem s dôrazom na zmeny používaných prostriedkov.