Investigating the Causality Between Bank Profitability and Economic Growth: Evidence From Central and Eastern Europe - Petkovski, Mihail
Článok skúma vplyv ziskovosti bánk na ekonomický rast na vzorke 16 krajín strednej a východnej Európy v období rokov 2000-2021.