Evaluation of a Pharmaceutical Company - Kudlová, Zuzana, 1986-
Cieľom tohto príspevku je zhodnotiť modelovú spoločnosť na vizuálnom zobrazení, na ktorom budeme hľadať a testovať možné oblasti dopadu krízy, ako na spoločnosti, tak aj na vybrané metódy, ktoré predstavujú proces hodnotenia spoločnosti.