Fehler – ein wichtiger Bestandteil des Fremdsprachenerwerbs - Kočišová, Zuzana, 1956-
Chyby by mali byť vnímané ako príležitosť na rozvoj študenta cudzieho jazyka. Produktívne poučenie sa z chýb sa začína ich dôslednou analýzou. Analýza, zhodnotenie a zvládnutie chýb sú kontroverzné témy v teórii a praxi výučby cudzích jazykov.