Changes in the Perception of Ethics in International Business Among Slovak Students - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Firemná etika a povesť podniku. Vnímanie etiky v medzinárodnom podnikaní z pohľadu slovenských študentov - dotazníkový prieskum.