Financovanie pre malé a stredné firmy - Ješko, Vladimír
Rozhodovanie o tom ako financovať chod firmy je prítomné počas celej doby jej existencie. Popri dobrej orientácii v podnikateľskom prostredí je pre úspešnosť podnikania rovnako dôležité zvoliť si aj vhodný zdroj financovania.