Kvalitné verejné obstarávanie stavby už pri výbere jej projektanta - Hodošiová, Ivana
Úspech verejného obstarávania na uskutočnenie stavebných prác do veľkej miery závisí od kvality projektovej dokumentácie. Nemenej dôležitá je však spolupráca s projektantom aj počas samotného verejného obstarávania.