Verejné obstarávanie inovatívnych riešení - Jedlička, Jan
Verejné obstarávanie inovatívnych riešení (Public Procurement for Innovative Solutions) je účinný nástroj, ktorý umožňuje verejnému sektoru plne využiť svoju kúpnu silu na podporu širokého zavádzania inovatívnych riešení na trhu.