S ochranou obchodu pomôže umelá inteligencia - Kapitán, Peter
Umelá inteligencia má dnes schopnosť zabezpečiť efektívny chod prevádzky a ochrániť ju pred krádežami pomocou rôznych služieb. Tieto technológie využívajú pokročilé algoritmy a kamery na identifikáciu a monitorovanie osôb a transakcií, čím zvyšujú bezpečnosť prevádzky a znižujú riziko nežiaducich udalostí. V dnešnej dobe predstavujú tieto AI riešenia dôležitú súčasť moderného zabezpečenia podnikov či obchodov, v ktorých je bezpečnosť kľúčovým faktorom.