Drogéria Rossmann nevylúčila expanziu na Slovensko - Kopčanová, Anna
Retailový trh čaká, ako poľský diskont Biedronka načasuje svoj vstup na Slovensko. V Česku ešte v septembri otvára nové reštaurácie fast-food Popeyes, ktorý bude konkurentom pre KFC. Ako komentuje príchod k nám? Rossmann, ktorý predáva drogériu, expanziu nevylúčil.