Corneli v ECB Case Analysis Limits of Implementation of National Law By EU Institutions - Horváth, David, 1992-
Článok poskytuje analýzu prípadu SDEU Corneli/ECB (T-502/19), hodnotí proces implementácie smernice práva EÚ do národného právneho poriadku s dôrazom na nestabilnú situáciu v systémovo významnej banke SSM.