The Climate Change Speaking Subjects in the Slovak Quality Press - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Článok analyzuje, kto je citovaný a parafrázovaný v slovenských médiách, ktoré píšu o zmene klímy. Analýza vychádza zo 60 článkov, ktoré vyšli v treťom štvrťroku 2019 vo vybraných nebulvárnych denníkoch (t. j. kvalitnej tlači) na Slovensku – SME a N. Výsledky ukazujú, že prírodovedci dominujú mediálnej diskusii na túto tému.