S Big Data vpred aj v športe - Palenčárová, Petra
Inovácie v digitálnych technológiách neobišli ani svet športu. Posúvajú ho na vyššiu úroveň, a to tempom, o akom by sme sa pred niekoľkými rokmi možno ani nenazdali. Tento svet pritiahol aj bývalého aktívneho lyžiara a športového funkcionára Martina Benka, dnes konateľa spoločnosti MBCD.