Podnikateľské zručnosti - nevyhnutnosť 21. storočia - Slováček, Prokop
Podnikateľské zručnosti sa svojou povahou najviac približujú ku kľúčovým kompetenciám, ktoré sú potrebné na presadenie sa na rýchlo sa meniacom pracovnom trhu. Typy zručností, ktoré budú vyžadovať povolania budúcnosti. Spolupráca súkromného sektora a vzdelávacích inštitúcií na podporu rozvoja podnikateľských zručností najmä u detí a mládeže. Dva piliere podpory.