[Book Review: Vyhnáliková, Z.- Gašová, Z.- Štefčík, J. Selection of Terminological Entries From Hunting and Related Fields] - Seresová, Katarína, 1967-
Recenzia na odbornú knižnú publikáciu "Výber terminologických záznamov z poľovníctva a príbuzných odborov", ktorá predstavuje významný krok k upevneniu a štandardizácii odbornej terminológie v oblasti poľovníctva a príbuzných odborov v slovenskom a nemeckom jazyku.