Enviromentálna stopa - Šimurka, Peter
Požiadavky na preukazovanie vplyvu výrobkov, procesov a podnikov na životné prostredie sa stále stupňujú. Rozobratie menej známeho prístupu, a tým je enviromentálna stopa.