Adult Literacy(ies) for the Immediate Future (Symposium) - Ávila-López, Javier
Tento dokument skúma rozmanitosť gramotnosti, ktorú potrebujú dospelí migranti na integráciu do zložitých spoločností. Jeho hlavným cieľom je prezentovať rôznorodé pohľady, od teoretickej cesty až po zážitky založené na hudbe alebo v boji so stereotypmi. Naším hlavným záverom je, že výskum viacjazyčnosti a multigramotnosti potrebuje ďalší rozvoj.