The Ensuring Knowledge Continuity for Support of Sustainable Business - Urbancová, Hana
Identifikovanie výhod organizácie, ktoré sa odvíjajú od zabepečenia kontinuity poznatkov a identifikácie strategických dokumentov organizácie, ktoré ju podporujú a podporujú udržateľné podnikanie.