Perceived Alternative Job Opportunities and Turnover Intention as Preliminary Steps in Employee Withdrawal - Živković, Ana
Skúmanie vnímania možností alternatívneho zamestnania zamestnancami a zisťovanie zámeru ich fluktuácie. Faktor prostredia je hlavným faktorom, ktorý silne formuje myslenie v kontexte odchodu.