Consumer Ethnocentrism under the Circumstances of the COVID 19 Virus Pandemic - Marinković, Veljko
Identifikovanie zmien v miere spotrebiteľského etnocentrizmu pri výbere produktov počas pandémie vírusu COVID-19 v porovnaní s obdobím pred jej výskytom. Rozdiely v preferenciách spotrebiteľov pre určité domáce produkty a služby pred a počas pandémie. Rozdiely v etnocentrických tendenciách počas pandémie medzi rôznymi sociodemografickými segmentmi spotrebiteľov.