Ochranné pracovné prostriedky - dioptrické okuliare - Mičudová, Tatiana
Človek v pracovnom pomere, pracujúci na plný úväzok, spravidla trávi na pracovisku asi jednu tretinu dňa. Zamestnanci, ale aj zamestnávatelia sú povinní dbať na bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci.