Analysis of the Demographic Events in Businesses in Slovakia for 2008 to 2020 - Vojtková, Mária, 1966-
Rozbor podnikateľskej sféry na Slovensku s dôrazom na zmeny, spôsobené "demografickými" udalosťami, vznikom a zánikom podnikov od roku 2008 do roku 2020, najmä pokiaľ ide o zamestnanosť v novovzniknutých a zaniknutých podnikoch.