Komunikácia s rodičmi detí v materskéj škole ...ako súčasť riadiacej práce - Stúpalová, Jana
Konštruktívna komunikácia riaditeľa materskej školy so zákonnými zástupcami deti patrí k dôležitým predpokladom zdravej klímy. V príspevku poukážeme na zásady a nástroje komunikácie so zákonnými zástupcami detí, ktoré využívame vo svojej riadiacej praxi. Zodpovieme otázku, ako docieliť, aby sme si vzájomne rozumeli. Opíšeme formy a nástroje efektívnej komunikácie.