Konsignácia zásob z právneho, účtovného a daňového pohľadu - Cígerová, Nadežda
Jednotlivé zákonné aspekty tohto typu obchodovania, s názornými príkladmi. Právne hľadisko vo vzťahu ku konsignačnému skladu. Účtovné hľadisko – konsignačný sklad. Pohľad DPH na princíp fungovania konsignačného skladu. Call-off stock – detailnejší pohľad na príslušné články smernice a nariadenia.