Zásoby – účtovné a daňové súvislosti - Pastierik, Vladimír
Priblíženie 9 príkladov – riešení pre nasledujúce situácie: oceňovanie zásob, účtovanie zásob, daňové súvislosti, inventarizácia, rady a skúsenosti. Druhy zásob a účtovanie na analytické účty.