The Good Clinical Outcome for Patients with Acute Ischemic Stroke Treated with Mechanical Thrombectomy—Does Time Still Matter? - Sila, Dalibor
Primárnym cieľom článku bolo skúmanie faktorov predpovedajúcich dobrý klinický výsledok pacientov s akútnou ischemickou cievnou mozgovou príhodou po liečbe mechanickou trombektómiou. Okrem toho sme porovnávali výsledky liečby v skupinách so známymi a neznámymi časmi nástupu symptómov. Retrospektívne sme analyzovali údaje od roku 2012 do roku 2020 a rozdelili 240 pacientov do známych a neznámych skupín času nástupu symptómov.