SZČO a zdravotné poistenie v roku 2024 - Mintál, Ján
Aká je nová minimálna výška preddavku SZČO na zdravotné poistenie? Čo je zárobkovou činnosťou SZČO pre účely zdravotného poistenia? Kedy nemá SZČO povinnosť platiť preddavky? Kedy vzniká povinnosť platiť poistné na zdravotné poistenie?