Pozitíva a negatíva navrhovanej novely o odmeňovaní znalcov v podmienkach Slovenskej republiky - Stašková, Slavomíra, 1989-
Odmeny znalcov za ich odbornú činnosť na Slovensku upravuje vyhláška č. 491/2004 Z. z., ktorá nebola upravovaná od roku 2004. Predkladaný príspevok za zaoberá novelizáciou odmeňovania znalcov na Slovensku, ktorá by mala vstúpiť do platnosti v roku 2024. Hlavným cieľom predkladaného príspevku je zhodnotiť hlavné pozitíva a negatíva navrhovanej novely vyhlášky o odmenách znalcov za ich znaleckú činnosť vykonávanú na území Slovenskej republiky.