Obchod v roku 2022 naplnil očakávania - Drahovský, Ľubomír
Aktivita dôležitých obchodných spoločností na Slovensku v priebehu hodnoteného obdobia naplnila očakávania. O to viac, že vtedajšie pohľady na manažovanie štátu často signalizovali, že koncepčnosť sa niekedy míňala s požiadavkami na dosahovanie cieľov.