Innovative Approaches in the Management of Healthcare Organisations - Jankelová, Nadežda, 1966-
Komplexný pohľad na inovácie v manažmente zdravotníckych zariadení. Štúdia dopĺňa výskum a prispieva k diskusiám o potrebe zaviesť nové inovatívne nástroje riadenia do učebných osnov zdravotnej starostlivosti manažérov a odborníkov.